Scroll down

Когато времето Ви за проектиране и поддръжка на сградата е ценно…и имате решение, което елиминира разходите!

Play Video

WEBINAR: Предизвикателства при въвеждане на BIM и Revit в проектантската практика!

BIM практиките доказват, че дигитализацията помага и се налага…..така че не губи време и се адаптирай!
 

Искате ли да си спестите време от чертане и оразмеряване на проекти, от досадни часове в окомплектоване на техническа документация и да минимизирате допуска на грешки при проектиране и експлоатация на сгради?

 

Много чуждестранни и български компании започнаха обновяване на своите продуктови библиотеки с BIM детаили

 

Building information modeling (BIM)е процес за моделиране на продуктови детайли по задание и апликация, както и дигитален пакет от техническа документация (пакет документи като: каталожна информация, детайли, сертификати, гаранции, инструкции за монтаж и експлоатация, КСС, локални представителства и др..) означава ISO 19650, пуснат през януари 2019 г.

 

Една от иновативните компании от които може да се вземе полезен опит по съдържание на сайт и лесен достъп дo техническа информация е датската компания BLÜCHER. Тя е водещ доставчик на цялостни отводнителни системи от неръждаема стомана за множество приложения в химическа, корабна и хранително-вкусова (ХВП) промишленост.

 

С 50-годишен опит в разработването и производството на дренажни продукти, BLÜCHER предлага ефективни, хигиенични и трайни решения за всеки проект за отводняване.

 

Разгледайте това демонстрационно видео, за да видите колко лесно е да използвате BIM фамилии и компоненти в процеса на проектиране и изграждане на следващия Ви проект и не губете време да се възползвате от готовата БИБЛИОТЕКА БАЗА ДАННИ! За съдействие и помощ в терминология, превод и консултации BAU Academy е на разположение!

Регистрирай се за нашия бюлетин

    Съгласявам се с политиката за за защита на личните данни